KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Hacıveliler Yeşilgöz Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyet'in ilan edilişinin 100. yılında, adına layık şekilde öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte coşkuyla kutladık. Kutlama töreninde öğrencilerimiz şiirler ve gösterilerle programımıza büyük renk kattılar. YAŞASIN CUMHURİYET!

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla 'Yerli Malı' haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.  Progmanın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Vefatının 83. Yıl Dönümünde Saygı, Özlem ve Rahmetle Anıyoruz...

Ekm

Cumhuriytimizin kuruluşunun 98.yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

Hacıveliler Yeşilgöz Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak Kahramanmaraş 7.Kitap ve Kültür Fuarı'nı gezdik.

Ara